Vince is een stalker!

Zoals jullie deze week hebben kunnen lezen, heeft mooie Vince me overtuigd om zijn 90 dagen fitness challenge te volgen. (Val je uit de lucht? Klik dan even HIER en lees even mijn vorige blog!) En terwijl ik dit schrijf, lig ik op de zetel, hopend dat er geen kind een crisis krijgt of lieve help, dat ik naar de wc moet. Want Vince heeft me de laatste 6 dagen zo geradbraakt, dat ik spieren voel, waarvan volgens mij NIEMAND het bestaan kent.

En als kers op de taart is Vince mij aan het stalken.

Nu hoor ik je denken… Is het dan zoooo erg om elke dag een mailtje van Vince te krijgen? ‘Mooie ogen’, niet lelijk om naar te kijken en uiteindelijk heb je er toch zelf voor gekozen om je in te schrijven en te laten pijnigen?

Absoluut.

Maar I KID YOU NOT! Ik doe ‘s morgens mijn ogen open, check mijn mail en Hallo, daar is hij al. En in de loop van de dag komt hij minstens nog eens 5 tot 10 keer piepen! ELKE DAG! En ja, ik weet dat ik me kan uitschrijven. Ik wou alleen dat ik dat parttime kon doen. Want het is wel leuk om af en toe wat van Vince te horen. Alleen geen 10x per dag. Ik ben amper 2 weken getrouwd. Mijn ventje ziet Vince al elke dag 20 minuten in onze huiskamer. Als kersverse echtgenote krijg ik liever niet méér berichten van vreemde mannen dan van hem.

Komt daar nog eens bij dat, sinds ik op zijn filmpje heb geklikt, zijn concullega’s me op één of andere manier ook vinden op Facebook. De diëten, fitnesstoestellen, challenges, shakes, zelfs blenders wapperen rond mijn oren!

Iemand een idee hoe je op de Sociale Media resetknop kan duwen?

Deel dit bericht

OVER DE AUTEUR
DRUKKE MAMA'S
Kelly Cuppens

Ik ben Kelly, mama van 2 prachtige prinsessen en al 20 jaar samen met de liefde van mijn leven. Zij blijven graag uit beeld en staan gekend als mijn ventje en mijn spruitjes! 😊