Over ons

Welkom op het  fantastische Drukke mama’s blog/magazine platform! Fijn dat je er bent.

Hier gaan we je verrassen met leuke artikels, feelgood en grappige verhalen, keitoffe winacties, wedstrijden en interessante partners.

Een plek waar je kan genieten als je even wilt ontsnappen aan je drukke bezigheden.

Wie ben ik?

Ik ben Kelly, mama van 2 prachtige prinsessen en al 20 jaar samen met de liefde van mijn leven. Zij blijven graag uit beeld en staan gekend als mijn ventje en mijn spruitjes! 😊

Ik ben de oprichtster van de Drukke mama’s Facebookgroep, waar ondertussen een leuke webshop uit gegroeid is en je vindt ons daarnaast ook op alle andere Sociale Media kanalen.

Piep maar eens op de homepagina, daar vind je alle linken moest je nieuwsgierigheid ondertussen gewekt zijn!

Ik ben van opleiding journaliste en mijn motto is ‘Dream Big’. Ik ben in 2021 begonnen om wat beter voor mezelf te gaan zorgen, na jaren van te weinig slaap en teveel eten en drinken. Mijn verhaal kan je natuurlijk ook volgen in mijn talrijke blogs.

Wat brengt de toekomst?

Mijn brein staat eigenlijk nooit stil. Drukke mama’s en mijn vele andere projecten zijn constant in beweging en elke dag is het voor iedereen weer een verrassing wat ik uit mijn mouw schud. Dus ik zou zeggen, BE SURPRISED! 😊

Adverteren, partnerships of samenwerkingen?

Alles kan, maar niet alles mag. Alles wat ik doe, moet volledig in functie én in lijn staan met mijn visie. Ik sta voor 200% achter alles wat ik doe en dat geldt ook voor samenwerkingen. Wil je me graag overtuigen en bekijken wat de mogelijkheden zijn? Stuur gerust een mailtje naar info@drukkemamas.be.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je graag een mailtje krijgen als we hier wat nieuws te vertellen hebben? Schrijf je dan zeker via onderstaand formulier.