‘Mooi weer’ week!

Yeah! De volgende dagen gaan we genieten van heerlijke temperaturen. En het ziet er naar uit dat het zelfs de eerste 2 weken prachtig weer gaat zijn.

We maken er deze week dus ‘Mooi weer’ week van. Onze Sociale Media zal volledig in het teken staan van alles wat je kan gebruiken tijdens deze heerlijke lentedagen. Misschien ken je onze webshop vanbinnen én vanbuiten, maar voor wie ze nog geheimen heeft… In deze blog vind je alvast een aantal hele leuke must-haves én… nog leukere promoties!

Wil je trouwens graag mijn dagen volgen? Volg ons dan zeker op Instagram in de Stories! KLIK HIER om te volgen!

 

Zomerse temperaturen vragen om verkoeling. De allerlaatste levering zwembadjes én accessoires zijn geleverd en er zijn ongelofelijke toppers bij. Omdat het ‘Mooi weer’ week is, krijg je op het volledige zwembad én accessoires gamma van de Swim Essentials 10% directe korting! En… bestel je iets uit dit assortiment? Dan krijg je er GRATIS een keicoole zwembad bekerhouder bij!

OPGELET! Er is geen nieuwe levering meer voorzien dit jaar, dus deze actie is geldig zolang de voorraad strekt!

 

 

Plonsen in het water betekent ook gladde bodems en glibberige vloeren, dus neem zeker ook eens een kijkje bij de SlipStops. Deze waterslofjes zijn een must-have want ze zijn volledig antislip en ideaal in én rond het water.

* Opgelet, de SlipStops zijn, ook bij de groothandel, zeer populair, dus voorraad is beperkt.

Ben je van plan om op uitstap te gaan? Dan heb ik zeker enkele aanraders voor jou!

Onze zonneschermen kan je heel gemakkelijk over de ramen van de auto trekken. Ze houden de zon tegen én je kan gewoon de ramen openzetten tijdens het rijden.

 

Een heerlijke lunch meenemen is een must als je op uitstap gaat. Met onze luxe koeltassen hou je ze lekker fris. Op stap in stijl!

 

Ben je, net als ik, een lekker hapje voor de muggen? We hebben hele goede muggenbandjes én sprays die volledig DEET-VRIJ zijn. Dus ook geschikt voor baby’s, kleine kindjes en zelfs zwangere mama’s.

 

De muggenbandjes zijn een verademing door de dag, maar zeker ook ’s avonds. Want mooie dagen betekenen natuurlijk ook gezellige avonden op het terras én heerlijke barbecues.

Wat mag zeker niet ontbreken?

Met de geweldige ShooAways hou je die vervelende vliegen van je lekkere maaltijden. En… we geven deze week een hele leuke korting!

 

Hou je van barbecueën maar niet van die ellendige kuis achteraf? Leg gewoon een barbecue grillmat op je rooster. Het vlees is lekker gebakken en je stopt daarna de grillmat in de vaatwasmachine. Meer gezelligheid, meer tijd en minder werk. De allerlaatste stuks, dus OP=OP!

 

Ben je panisch dat er wespen in de blikjes of flesjes vliegen? Ook daarvoor hebben wij een oplossing! Met de Prikit prik je een gaatje, rietje erin en voila, daar moet je je ook al geen zorgen meer over maken.

 

Maak je het graag extra gezellig? Zet dan zeker een ijsemmer op tafel! Je kan ze vullen met originele ijsblokjes van Ed The Cat én onze ijsemmers geven niet alleen licht, door de Bluetooth galmt er ook nog eens leuke muziek uit!

 

Ben je niet zo een fan van warmte of (laat ons hopen) hitte? Ook dan kan je bij ons terecht voor leuke waaiers en pocket ventilators.

 

Kortom, voor elk wat wils!

 

Maak er een geweldige zomerse week van en geniet van deze prachtige dagen!

Deel dit bericht

OVER DE AUTEUR
DRUKKE MAMA'S
Kelly Cuppens

Ik ben Kelly, mama van 2 prachtige prinsessen en al 20 jaar samen met de liefde van mijn leven. Zij blijven graag uit beeld en staan gekend als mijn ventje en mijn spruitjes! 😊