Mijn avontuurtje met Vince

Voor wie in de Drukke mama’s Facebookgroep gisteren mijn bericht las over Vince, die mij, met zijn ‘mooie ogen’ verleidde om in te schrijven op zijn 90-dagen workout én zijn Black Friday deal… Dit is het vervolg.

Voor wie het heeft gemist, even een korte schets.

Afgelopen maandag besloot ik niet te wachten tot 2 januari met mijn goede voornemens en begon aan poging triljoen en drie om nog eens wat gezonder te gaan leven. Yazio app gereset, 21 dagen zonder alcohol challenge aangezet en whoppa, we zijn weer vertrokken.

Blijkbaar ruikt Facebook dat, want van zodra je ook maar denkt aan gezonder leven of diëten, dan slaan de advertenties ineens rond je oren. Komt daarnaast nog eens bij dat mijn job bestaat uit 20u per dag op Sociale Media aanwezig te zijn, je kan je dus al voorstellen wat ik de afgelopen dagen op mijn feed te zien heb gekregen.

Maar goed. Vince met zijn ‘mooie ogen’ trok mijn aandacht en na een zeer motiverende en overtuigende uiteenzetting, plus een leuke Black Friday Deal, haalde ik de Mastercard boven en schreef me in op zijn 90 dagen workout challenge.

Zijn belofte?

1 uur cardio in een sessie van slechts 17 minuten. Als drukke mama een streling voor mijn oren. 17 minuutjes thuis wat op mijn Dwinguler mat rollen, niet teveel inspanning en geen koude, lange verplaatsingen naar de fitness. In ruil een strak lijf over 90 dagen.

Die 4 minuten opwarming? Drukke mama hier, dus niet overdrijven vriend! En hoeveel opwarming kun je nodig hebben voor amper 17 minuten oefeningen!

Jawadde, ik heb het geweten! Mijn lijf voelde de dag erna (en nog steeds trouwens) erger dan na mijn keizersnedes. Opstaan, wandelen en mannekes, zitten gaan, het is geen zicht. En de toiletbril? 2 liter water per dag doet mijne wc-bril geen deugd. Die ziet elke keer 2 cementzakken van een halve meter hoogte op zich geploft.

Vandaag DAG 3. Na een lange dag gekerm en hard werken, klikte ik bang op het filmpje van de dag. Dag 1 onderlijf, gisteren bovenlijf, welke lichaamsdelen zou hij vandaag martelen?

En het was precies of Vince mijn liefde vandaag niet kwijt wilde. Want, jullie geloven het nooit… RUSTDAG!!! Ik had de man bijna uit het scherm getrokken en gekust.

Er waren nog 2 andere opties voor wie toch actief wilde zijn, maar 40 minuten gaan joggen of hardlopen? Ik zat even gelijk die gekke GIF kat nee te schudden. Gekke man! Jij zit misschien in California waar het 25 graden is, ik heb een warmtekussen rond mijne nek liggen, het regent hier en het is 2 graden of zo. Gekke man!

 

RUSTDAG dus!

Even naar Dag 4 gekeken. Snel terug afgezet. Iets van onderlijf opnieuw én we gaan de intensiteit verhogen. Gekke man.

Maar goed. Ik hou jullie op de hoogte van mijn avontuurtjes met Vince. Dag 6 ondertussen zonder alcohol en geen honger. So far so good.

Zij die, met de ION8 Motivator fles vol water op de zetel is gecrasht, groet u!

Fijn weekend en geniet van jullie luie, warme zetel! En nogmaals, als jullie Vince voorbij zien komen, scroll zo snel mogelijk verder! Don’t be like Kelly!

 

Deel dit bericht

OVER DE AUTEUR
DRUKKE MAMA'S
Kelly Cuppens

Ik ben Kelly, mama van 2 prachtige prinsessen en al 20 jaar samen met de liefde van mijn leven. Zij blijven graag uit beeld en staan gekend als mijn ventje en mijn spruitjes! 😊