ME-TIME in mijn prachtig waskot!

Wie me volgt, heeft waarschijnlijk een hele andere Kelly opgemerkt de laatste weken. Energieker, een aantal kilo’s minder en uitgerust. Ik krijg dan ook meermaals per dag de vraag wat ik precies aan het doen ben. Ik wil vandaag heel even de tijd nemen om wat uitleg te geven en jullie laten zien op welke reis ik jullie in 2022 wil meenemen. Geen zin in een reisje met mij? Geen probleem, verspil geen seconde extra van je kostbare tijd en klik dit scherm dicht!

Ben je er nog? Top, joepie, want in gedachten gaan we dit jaar met heel veel op reis! En op het einde van dit bericht heb ik een verrassing in petto.

Zoals jullie weten (of misschien ook niet) heb ik de afgelopen 5 jaar (en ook de jaren ervoor) vooral veel gewerkt en overal was er chaos. Té veel werk, een huishouden dat vierkant draaide, te weinig aandacht voor mijn gezin door die chaos en vooral te weinig liefde voor mezelf. Dat laatste besef ik nog maar enkele weken, maar goed… beter laat dan nooit.

Eind november, na een stevige avond doorzakken, besloot ik in eerste instantie dat ik op vlak van eten en drinken een beetje beter voor mezelf wou zorgen. Ik heb de app van Yazio al enkele jaren op mijn gsm staan (net zoals ik ooit ook 5 jaar voor Weight Watchers heb betaald )  en dus reset en klaar voor een nieuwe start. Ik koos voor IF (Intermittent Fastening) waardoor ik eet tussen 12u en 19u. OPGELET! Dit werkt voor mij want ik ben geen ontbijter, maar ik ben geen voedingscoach, dus ik wil even duidelijk zeggen dat wat voor MIJ werkt, niet ideaal moet zijn voor JOU. Het voordeel is dat er op Yazio voor elk wat wils is!

Op diezelfde app kan je enkele challenges activeren zoals 21 dagen geen chocolade,  21 dagen geen suiker én… 21 dagen GEEN ALCOHOL. Mijn liefde voor alcohol is wel eens een verhaal voor een andere keer, maar om ‘geen’ lang verhaal kort te maken, vandaag staat de teller bijna op 90 dagen zonder alcohol en dat zal de komende periode alleen maar meer worden.

Ik heb ondertussen een hele mooie korting kunnen bekomen op Yazio voor Drukke mama’s. Dus wil je ook Yazio PRO? Klik dan zeker even via DEZE LINK!

Tot slot liet ik me door de knappe Amerikaanse Vince overhalen op Facebook om in te schrijven op zijn 90 dagen V Shred programma. 18 minuten sporten per dag en het enige wat je nodig hebt, is een mat, een fles water en eventueel een handdoek voor je zweet! Laat je echter niet verblinden door zijn stralende looks en blinkende armen, want jawadde, ik had die man de eerste weken door het scherm kunnen trekken van de spierpijn. Maar vandaag zijn we ook daar bezig, met een korte onderbreking, bezig aan dag 90.

3 veranderingen eind november dus en die hebben geleid tot een sneeuwbaleffect. Ik kan hier letterlijk een boek over schrijven (wie weet doe ik dat ooit wel) maar voor nu probeer ik het beknopt te houden.

Ben je er nog? Eigenlijk ben je gewoon benieuwd naar mijn waskot, niet?  Of stiekem nieuwsgierig naar die verrassing?

Goed. Sneeuwbaleffect. De 3 veranderingen die ik hierboven vermeldde, zorgden ervoor dat na enkele dagen mijn energiepeil al de hoogte in schoot. Dus op elk vrij moment was ik wel iets aan het opruimen of ergens een kast aan het uitmesten. Dat begon simpel met de kleerkast van de kids tot stap voor stap elke kamer onder handen nemen. In mijn verlof heb ik hier héél veel plezier aan gehad, want ik zag ons huisje opgeruimd geraken én het bracht rust. Tot de garage aan de beurt kwam. Want daar zijn 2 kamertjes die de naam rommelkot niet waardig waren. Ze stonden tot aan de nok vol met ‘door de jaren heen’ opgestapelde rommel. De muren zijn niet afgewerkt en ronduit lelijk en ergens tussen al die rommel stonden ook mijn wasmachine en droogkast. Mijn was plooide ik op mijn strijkplank en hoewel de hernieuwde energie de zin om te wassen tot een nieuw niveau tilde, het voelde niet goed.

Dus man- en vaderlief aan hun mouw getrokken en zij gingen voor mij aan de slag met enerzijds het waskot pimpen en anderzijds het recyclagekamertje inrichten. Het moet wel altijd even erger worden voor het betert…

 

 

 

 

 

 

 

 

Onderstaand het resultaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Is het Pinterest waardig? Voor velen waarschijnlijk niet. De muren zijn niet geverfd en nog steeds niet afgewerkt, maar voor mij? Voor mij is het een 5-sterrenparadijs. Dagelijks sta ik was te plooien en mee te kwelen met mijn Playlist op YouTube of te luisteren naar één van mijn favoriete podcasts. ME-TIME dus in mijn waskot. Letterlijk tot rust komen. En waar kinderen je volgen tot op het toilet, hier vinden ze me minder snel.

De afgelopen weken is het sneeuwbaleffect alleen maar groter en groter aan het worden, wat er toe heeft geleid dat ik op tijd in bed lig, mezelf beter verzorg, ons huis meer en meer opgeruimd is zonder dat het nog veel tijd en moeite kost en dat de ochtend- en avondroutines door kleine veranderingen een verademing zijn.

Ik heb de wijsheid niet in pacht en ik ga zeker niet beweren dat mijn leven perfect is, maar wie weet kunnen enkele tips die voor mij werken, ook voor jou een kleine verandering betekenen. En ik ga die tips de volgende weken met jullie delen en de trend doortrekken naar de Drukke mama’s webshop.

Een tipje van de sluier?

In de volgende weken ga ik het gamma stevig uitbreiden. Uiteraard komt er voor de kids nieuw speelgoed, knutselmateriaal en toffe spulletjes voor Pasen en de zomer. Maar mama’s en papa’s gaan centraal staan in 2022. Verzorgingsproducten, een nieuwe REVELATIE aan wasproducten (we kunnen niet genoeg ME-TIME hebben in het waskot ), decoratie en nog zoveel meer.

De webshop kreeg ondertussen een make-over en ook ons blogplatform wil ik omtoveren naar een soort plek waar je leuke artikels kan lezen, toffe podcasts beluisteren, mijn favoriete Instagramaccounts ontdekken en inspiratie kan putten uit mijn favoriete mensen.

Ik hoop dat jullie willen meegaan op deze ME-TIME reis dit jaar?

Tot slot mijn verrassing!

Dream big is mijn motto van in het prille begin en onlangs heb ik speciaal voor jullie hele leuke draagtassen laten maken. Ze staan op de webshop te koop voor 9.95€.

MAAR… we mochten gisteren de Award voor Webshop of the Year in ontvangst nemen en daarom krijg je tot en met zondag 20 februari 2022 deze tas er GRATIS bij!

Plaats je dus dit weekend een bestelling dan krijg je deze tas van mij cadeau!

 

 

Lieve mama (of papa), bedankt om even te tijd te nemen om tot hier te geraken. Misschien was het waardevol, misschien vind je me knettergek. Alles kan en alles mag.

In elk geval…

LET’S DO THIS!!! YES WE CAN!

Deel dit bericht

OVER DE AUTEUR
DRUKKE MAMA'S
Kelly Cuppens

Ik ben Kelly, mama van 2 prachtige prinsessen en al 20 jaar samen met de liefde van mijn leven. Zij blijven graag uit beeld en staan gekend als mijn ventje en mijn spruitjes! 😊